Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kums verlaat Friesland voor Zulte Waregem


2 september 2013 - Sven Kums keert terug naar de Belgische Jupiler Pro League. De afgelopen twee seizoenen was de Belgische middenvelder een vaste waarde, het huidige seizoen was hij dat echter niet meer. Zulte Waregem biedt nu uitkomst.

Afgelopen weekend had Kums nog wel een basisplaats in het duel met FC Twente. Dat had echter meer te maken met de afwezigheid van Marten de Roon en Alfred Finnbogason dan dat trainer Marco van Basten van mening was veranderd. De 26-jarige middenvelder tekende bij Zulte Waregem een driejarig contract.

In de afgelopen twee seizoenen speelde hij respectievelijk 33 en 32 duels voor Heerenveen. Het huidige seizoen moest hij genoegen nemen met een rol als invaller. Eerder stond Kums onder contract bij Lierse SK, Anderlecht en Kortrijk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!