Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse huurt opnieuw speler van Chelsea


2 september 2013 - Vitesse mag nog een speler van Chelsea verwelkomen. Na Van Aanholt, Kakuta, Cuevas, Piazon en Atsu komt nu ook Sam Hutchinson naar Arnhem. De 24-jarige verdediger wordt voor een jaar gehuurd van de Engelse grootmacht. Met de komst van Hutchinson is de selectie van Vitesse rond.

Trainer Peter Bosz vroeg en kreeg versterking in elke linie. Na aanvaller Christian Atsu (FC Porto / Chelsea) en middenvelder Francisco Santos da Silva Junior (Everton) komt ook Sam Hutchinson voor één seizoen naar Arnhem. Hutchinson stond altijd te boek als een groot talent. Al in 2007 maakte de verdediger zijn debuut in het eerste elftal van Chelsea. Door een groot aantal blessures stond zijn ontwikkeling lange tijd stil.

In Arnhem wil Hutchinson een volgende stap zetten in zijn loopbaan. Vorig jaar werd hij verhuurd aan Nottingham Forest uit de Championship, nu moet de Eredivisie er aan geloven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!