Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax grijpt ook naast Eljero Elia


2 september 2013 - Na Ola John (Benfica) is Ajax er ook niet in geslaagd om Eljero Elia bij Werder Bremen los te weken. Ajax hoopte voor het sluiten van de transfertermijn nog een extra buitenspeler aan haar selectie toe te voegen. De vraag is of dat nog gaat lukken.

Na het vertrek van Toby Alderweireld (Atletico Madrid) en Christian Eriksen (Tottenham Hotspur) zit er voldoende geld in kas bij Ajax. Er werden al enkele miljoenen uitgegeven om Lerin Duarte los te weken bij Heracles Almelo maar daar zou het niet bij moeten blijven. Trainer Frank de Boer heeft bij directeur voetbalzaken Marc Overmars namelijk aangedrongen op de komst van een extra buitenspeler.

Al snel werd duidelijk dat Benfica niet bereid om Ola John op huurbasis te laten vertrekken. Ajax klopte ook aan bij Werder Bremen voor Eljero Elia. Volgens Telegraaf-verslaggever Mike Verweij komt ook Elia niet naar de Amsterdam ArenA. De verwachting is dat Ajax aanstuurde op een huurovereenkomst, iets waar Bremen niets voor voelde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!