Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Martins Indi: 'Wil me hier ontwikkelen'


3 september 2013 - Bruno Martins Indi werd op de slotdag van de transfermarkt veelvuldig gelinkt aan Everton. Er waren zelfs speculaties over een mogelijk tijdelijk afhaken bij het Nederlands Elftal om met Everton te kunnen onderhandelen. Martins Indi speelt in ieder geval tot januari ook nog in Rotterdam-Zuid.

"Mensen roepen van alles of schrijven maar wat op", zo zuchtte Martins Indi eens diep in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Het is allemaal onzin. Nee, ik liep hier niet met mijn telefoon in mijn hand, want ik verwachtte echt geen telefoontje uit Engeland. Wel een belletje uit Rotterdam, van mijn vriendin en mijn dochtertje. Die bellen vaak nog even voor ze gaan slapen."

Martins Indi vervolgde: "Ik had al veel eerder aangegeven dat ik in De Kuip zou blijven. Ik wilde mezelf doorontwikkelen als centrale verdediger en die kans zou ik bij Feyenoord krijgen. Dat was voor mij voldoende. Ik ben echt niet met een transfer bezig geweest."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!