Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax neemt afscheid van Boccara


3 september 2013 - Ajax heeft vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog afscheid kunnen nemen van Ilan Boccara. De twintigjarige middenvelder is verhuurd aan het Franse Evian Thonon Gaillard. De Ligue 1 club heeft ook een optie tot koop op hem gekregen.

Boccara werd vorig jaar zomer door Ajax overgenomen van Paris Saint-Germain. De middenvelder met een Franse vader en een Nederlandse moeder speelde zijn wedstrijden voornamelijk bij Jong Ajax. De twintigjarige middenvelder speelde vorig jaar slechts eenmaal voor het eerste elftal van Frank de Boer, dat was begin september in een duel met SC Heerenveen.

Het is onbekend voor hoeveel geld Evian de middenvelder definitief kan overnemen. In Amsterdam is in ieder geval geen toekomst meer voor Boccara.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!