Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Boulahrouz zegt Portugal vaarwel


3 september 2013 - Khalid Boulahrouz kan rustig op zoek naar een nieuwe werkgever. Onze landgenoot liet zijn nog doorlopende contract bij Sporting Lissabon ontbinden en geniet nu de transfervrije status. Om die reden heeft hij niets te maken met de gesloten transfermarkt.

De 31-jarige verdediger werd onlangs door de clubleiding van Sporting Lissabon naar het tweede elftal gezet. Boulahrouz had geen trek in deze uitzichtloze situatie en besloot om de tafel te gaan met het bestuur van de Portugese club. Die was maar wat bereid om uit elkaar te gaan. Sporting Lissabon verkeert financieel in zwaar weer en name eerder onder andere afscheid Van Wolfswinkel (Norwich City), Schaars en Arias (beide PSV).

Boulahrouz, die 35 interlands voor het Nederlands Elftal achter zijn naam heeft staan, stond pas een jaar onder contract in Portugal. Eerder speelde Boulahrouz voor RKC Waalwijk, Hamburger SV, Chelsea, Sevilla en VFB Stuttgart. Boulahrouz legde in augustus nog een aanbod van Antalyaspor naast zich neer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!