Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wil Bakkal als Cisse vertrekt


4 september 2013 - Feyenoord probeert budget te verkrijgen om Otman Bakkal vast te leggen. Met de komst van Bakkal zou de selectie van Feyenoord een extra boost krijgen en is er de overtuiging om lang mee te kunnen doen om de titel.

Ajax, PSV, FC Twente en AZ verloren hun beste spelers. In Rotterdam-Zuid bleef de selectie volledig in tact en werd ook nog eens Samuel Armenteros verwelkomt terwijl jede jonge spelers (internationals) weer een jaar verder in hun ontwikkeling zijn. Daar moet nu dus nog Otman Bakkal bij komen.

Geld is er nog altijd niet in De Kuip. Het salarisbudget is nog niet toereikend om Bakkal weg te leggen. Er werd een stapje gezet door het verhuren van Matthew Steenvoorden (FC Dordrecht) en Lucas Woudenberg (Excelsior) en Anass Achahbar (Arminia Bielefeld) maar dat is niet voldoende. Een vertrek van Sekou Cisse zou dat wel mogelijk maken, na Pelle en Mathijsen verdient Cisse het meest in Rotterdam-Zuid. Met nog een aantal open transfermarkten (bijv. Turkije) hoopt technisch directeur Martin van Geel nog afscheid te kunnen nemen van de Ivoriaan.

Een andere optie is dat Bakkal met behulp van externe investeerders wordt vastgelegd. Het is onbekend hoe de groep rondom Pim Blokland hier tegenover staat.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!