Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord raakt Cisse niet kwijt


7 september 2013 - Feyenoord is er niet in geslaagd om de overbodige Sekou Cisse te slijten aan een Turkse club. Gisteren sloot ook de Turkse transfermarkt. Nu Cisse nog altijd contractspeler is in Rotterdam-Zuid is een terugkeer van Otman Bakkal ver weg.

Sekou Cissé is in De Kuip een grootverdiener, momenteel verdienen alleen Joris Mathijsen en Graziano Pelle meer. De Ivoriaanse aanvaller komt echter helemaal niet voor in de plannen van trainer Ronald Koeman. De verwachting is dat er nauwelijks een beroep op Cissé zal worden gedaan, zeker nu ook Jean-Paul Boëtius bijna weer volledig fit is.

Technisch directeur Martin van Geel zou kunnen overwegen om het salaris van Bakkal met extern geld te bekostigen. Het probleem is echter dat Van Geel daar weinig voor voelt. De technisch directeur is van mening dat Feyenoord niet afhankelijk moet zijn van externen. Bakkal gaf eerder al te kennen wel open te staan voor een terugkeer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!