Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Gaal baalt van Arjen Robben


10 september 2013 - Nederland speelt vanavond in en tegen Andorra. Bij winst is de ploeg van bondscoach Louis van Gaal officieus gekwalificeerd voor het WK volgend jaar zomer. Dat kan zelfs officieel worden wanneer de Roemenen punten morsen in Turkije.

Door de schorsing van Bruno Martins Indi moet bondscoach Van Gaal gaan schuiven in zijn defensie. Het is de algehele verwachting dat Ron Vlaar op diens positie gaat spelen. 'Ik heb niet overwogen om Mathijsen op te roepen', zegt Van Gaal in gesprek met het Algemeen Dagblad. 'Ron Vlaar speelt bij Aston Villa al heel lang aan de linkerkant in het centrum, hoewel hij rechtsbenig is. En Jeffrey Bruma speelde daar in het verleden ook al vaak. Ik wil de sfeer in de selectie hetzelfde houden. En dan laat ik geen spelers invliegen die hier toch op de reservebank terechtkomen. Dat vind ik niet nodig.'

Ook Arjen Robben is afwezig. Zijn plaats in het elftal zal worden ingenomen door Ruben Schaken. Robben pakte een domme gele kaart vanwege protesteren. 'Tegen Robben heb ik wel iets gezegd, ja', zo stelt Van Gaal in het Algemeen Dagblad. 'Hij is heel ervaren en hij moet dat niet doen. We zitten dun in dat type spelers.' Aanvang vanavond is 20.30 uur, het duel wordt live uitgezonden op SBS 6.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Vorm; Janmaat, De Vrij, Vlaar, Willems; Strootman, Schaars, Sneijder, Schaken, Van Persie en Lens.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!