Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Peter Bosz snapt ophef niet


10 september 2013 - Er is de nodige ophef rondom het aantal huurlingen dat Vitesse gebruikt. Sinds deze zomer spelen maar liefst zes spelers van dezelfde club (Chelsea) op tijdelijke basis in Arnhem. Dat lijkt iets te veel van het goede en onder andere aartsrivaal NEC maant de instanties om actie.

Vitesse heeft een nauwe samenwerking met Chelsea en dat biedt volgens trainer Peter Bosz alleen maar voordelen. "Alles wordt met ons vooraf besproken. Met goede huurlingen maak je kans om hoger op de ranglijst te eindigen. Daar profiteren ook de andere spelers van, want eindig je heel hoog dan gaat de marktwaarde van spelers omhoog. En goede huurlingen stimuleren de spelers die er al zijn. Kijk eens naar de wederopstanding van Feyenoord aan de hand van John Guidetti."

Dit seizoen spelen Patrick van Aanholt, Sam Hutchinson, Cristian Cuevas, Lucas Piazon, Gael Kakuta en Christian Atsu vanuit Chelsea op huurbasis bij Vitesse.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!