Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Brama al half jaar buitenspel


12 september 2013 - Wout Brama staat al bijna een half jaar buitenspel vanwege een mysterieuze hielblessure. Stilaan wordt zelfs de vraag gesteld of de middenvelder ooit nog wel een wedstrijd voor FC Twente kan spelen.

De 27-jarige middenvelder kampt al geruime tijd met fysieke ongemakken. Het begon al in februari van dit jaar. 'De situatie begint problematisch te worden', zegt trainer Michel Jansen vandaag in het Algemeen Dagblad. Aanvankelijk werd gedacht dat het lag aan de nieuwe sneakers van Brama maar dat was iets te simpel gedacht.

Brama bezocht inmiddels al de befaamde Duitse arts Müller-Wohlfarth voor een injectietherapie. 'We hadden gehoopt dat Wout na de therapie in Duitsland pijnvrij zou zijn, maar dat is niet het geval', zo stelt Michel Jansen. 'Zolang hij geen voetbalschoenen kan dragen, kan hij ook de training niet hervatten.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!