Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Vrij is nuchter onder alle kritiek


12 september 2013 - Stefan de Vrij heeft de afgelopen periode de nodige kritiek te verwerken gekregen. Eerst was daar Feyenoord-coach Ronald Koeman die hem niet meedogenloos genoeg achtte, nu werd hij ook aangepakt vanwege zijn optreden bij Oranje in en tegen Estland.

Tussen de interlands tegen Estland en Andorra in was daar opeens de kritiek op De Vrij. De international werd zelfs door bondscoach Louis van Gaal in Riga gewisseld voor Jeffrey Bruma. 'Gelukkig was de internetverbinding in Barcelona en Andorra niet zo goed', aldus De Vrij in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De Vrij vervolgt: 'Natuurlijk krijg je wel flarden mee, het zou gek zijn als dat niet zo was. Het is niet leuk, maar ik kan er wel mee omgaan. Het is iets dat er nou eenmaal bij hoort als je op dit niveau speelt.' Het deed De Vrij dan ook goed dat Louis van Gaal maar ook Arjen Robben en Robin van Persie het na het duel in en tegen Estland opnamen voor hun jonge ploeggenoot.

'Dat was goed om te horen', zo is 21-jarige De Vrij eerlijk in het Algemeen Dagblad. 'Vanuit Tallinn reisden we naar Barcelona. Ik heb veel met Robin en andere spelers gepraat, maar ook individueel met de bondscoach. Wat er is gezegd, blijft natuurlijk tussen ons, Maar het voelde goed. Ik denk ook dat ik steeds beter met dergelijke kritiek kan omgaan. Eerder in het seizoen bij Feyenoord was er ook zo'n periode. Ik weet ook dat veel dingen nog beter kunnen. Kritiek hoort er op dit hoge niveau gewoon bij. Iedereen kijkt mee.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!