Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bakkal baalt van keuze voor Rusland


12 september 2013 - Otman Bakkal was in de vergetelheid geraakt totdat hij in de zomer van 2011 op huurbasis naar Feyenoord overstapte. De aanvallende middenvelder leefde op en profiteerde optimaal van zijn transfervrije status door een lucratief contract te tekenen bij Dinamo Moskou.

Van die keuze voor Rusland heeft Bakkal nog altijd spijt. Onlangs liet hij zelfs zijn contract ontbinden. De nu 28-jarige middenvelder in gesprek met Voetbal International: "Na dat prachtige jaar bij Feyenoord dacht ik de weg weer omhoog te hebben gevonden. Ik tekende bij een club met ambities, maar van alles wat ik voor ogen had, is niets uitgekomen. Ik heb een jaar weggegooid."

Feyenoord had gehoopt Bakkal vast te kunnen leggen. Zijn salaris is echter een obstakel. Een eventueel vertrek van Sekou Cisse had de weg voor Bakkal vrijgemaakt. De Ivoriaanse aanvaller bleef echter in Rotterdam-Zuid waardoor Bakkal op een andere opties moet gaan hopen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!