Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV weken zonder Karim Rekik


13 september 2013 - PSV lijkt het weken te moeten stellen zonder Karim Rekik. De verdediger mist zodoende duels tegen FC Twente, Ajax en AZ. In de komende dagen laat Rekik zich in Engeland door medici van Manchester City onderzoeken.

De eerste diagnose is dat Rekik moet worden geopereerd aan zijn enkel en hierdoor minimaal vier weken buitenspel staat. Een second opinion in Londen moet nu definitief uitsluitsel geven. 'Ik heb al een tijdje last van mijn enkel. Hij sloeg dubbel in de Champions League-voorronde tegen Zulte Waregem. Eerst kon ik er mee doorspelen, maar na de return tegen AC Milan ging het niet meer', zegt Rekik in het Algemeen Dagblad.

'Aan de enkelbanden is verder niets kapot, zo heb ik te horen gekregen. Manchester City (dat Rekik aan PSV verhuurt, red.) laat me nu als second opinion een chirurg in Londen bezoeken. Die geldt als dé specialist op enkelgebied.'

PSV mist Rekik dus waarschijnlijk weken. Het is extra pijnlijk dat door het vertrek van Marcelo en Derijck de spoeling bijzonder dun is. Zeker nu de Deen Zanka voor een aantal duels is geschorst.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!