Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Feyenoord en Bakkal worden herenigd'


14 september 2013 - Feyenoord lijkt toch nog toe te slaan op de transfermarkt. Ondanks dat grootverdiener Sekou Cisse nog altijd contractspeler is, is er een manier gevonden om Bakkal te kunnen binden. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Bakkal zit zonder club nadat hij zijn contract bij Dinamo Moskou had laten ontbinden. De aanvallende middenvelder heeft dan ook geen enkel problemen met de gesloten transfermarkt. Als transfervrije speler kan hij nog alle kanten op. Daar lijkt Feyenoord nu met een meerjarig contract van te kunnen profiteren. Bakkal was namelijk zeer gevoelig voor een terugkeer naar Rotterdam-Zuid.

De aanstaande komst van Bakkal zou Feyenoord meer aanvallende mogelijkheden geven. De verwachting is dat Ronald Koeman mogelijk Lex Immers gaat opofferen zodat Bakkal achter aanvalsleider Graziano Pelle kan worden gepositioneerd. Immers komt dit seizoen maar moeilijk uit de verf.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!