Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV om de tafel met Toivonen


14 september 2013 - PSV gaat op korte termijn met Ola Toivonen om de tafel. Doel is om de gezamenlijke toekomst te bespreken, zowel dit seizoen als eventueel de jaren erna. Toivonen heeft een aflopend contract, eerder werd gedreigd dat de Zweedse international zich zou moeten melden bij de beloften.

'Ik heb zelf al met Ola gesproken en hem gevraagd zich te richten op PSV. Zodra Marcel Brands terug is van vakantie, volgt ook een gesprek met hem erbij', zegt trainer Phillip Cocu vandaag in gesprek met AD Sportwereld. Cocu wil niet speculeren over waar Toivonen zijn wedstrijden afmaakt.

Er zijn een aantal opties voor Toivonen. De Zweed kan het seizoen afmaken bij het eerste elftal en loopt vervolgens transfervrij de deur uit. Het alternatief is een contractverlenging. Of hij moet de laatste maanden van zijn contract slijten in de Jupiler League bij Jong PSV. Dat laatste werd vorig seizoen nog door de Eindhovense clubleiding aangekondigd.

'Maar ik vind niet dat we ongeloofwaardig worden als Ola straks toch bij de A-selectie blijft', zegt Cocu nu. 'Twee maanden geleden was het goed om in algemene zin een heel duidelijk standpunt in te nemen. Het was midden in de transferperiode. Maar die is nu voorbij, Toivonen is niet weggeraakt en hij blijft een goede speler die je onder contract hebt staan. Dus dan moet je ook kunnen nuanceren. We zullen zien wat er uit het gesprek komt.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!