Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord sluit Bakkal in de armen


16 september 2013 - Feyenoord heeft zoals verwacht Otman Bakkal vastgelegd. De 28-jarige middenvelder tekende in De Kuip tot het einde van het seizoen. In Rotterdam-Zuid wil Bakkal na een teleurstellend verlopen avontuur in Rusland de liefde voor het voetbal weer terugwinnen.

In het seizoen 2011-2012 vormde Bakkal een gevaarlijke tandem met John Guidetti. Beide huurlingen bleven echter maar een jaar in Rotterdam. Guidetti keerde terug naar Manchester City terwijl Bakkal profiteerde van zijn transfervrije status. Dinamo Moskou gaf Bakkal een niet te weigeren aanbieding. Zo werd het na zijn aflopende contract bij PSV niet Rotterdam-Zuid maar Moskou.

Bakkal kwam in Rusland nauwelijks aan spelen toe. Een trainerswissel aan het begin van het Russische seizoen leidde er toe dat hij de afgelopen 10 maanden niet in actie kwam. De aanvallende middenvelder liet onlangs zijn contract in Rusland ontbinden en Feyenoord zat direct op het vinkentouw. Een probleem waren de financien, hiervoor zou eerst grootverdiener Sekou Cisse moeten vertrekken. Een transfer van de Ivoriaan bleef echter uit.

Technisch directeur Martin van Geel meldt nu dat Bakkal zich sportief wil revancheren. Om die reden was Bakkal ook bereid om met minder genoegen te nemen. 'Hij wil de draad weer oppakken en kijkt dus even net wat minder naar het financiële plaatje.' Bakkal: 'Een club kan met meer dan alleen geld laten blijken dat je welkom bent. Voor mij is het nu vooral belangrijk dat ik weer veel aan spelen toe kom bij een club waar ik me goed voel. Feyenoord heeft net als 2 jaar geleden een prima elftal dus ik heb er alle vertrouwen in dat we er weer een fantastisch jaar van kunnen maken.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!