Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

HSV lonkt naar Bert van Marwijk


18 september 2013 - Er lonkt een terugkeer voor Bert van Marwijk in de Bundesliga. De voormalig coach van Feyenoord en Borussia Dortmund is in beeld bij Hamburger SV. Maandag zette die club Thorsten Fink op straat na een uiterst belabberde start van het seizoen.

Volgens Bild zijn naast Bert van Marwijk ook Thomas Schaaf en Lothar Matthäus in beeld bij de traditieclub. Bert van Marwijk zit na zijn vertrek als bondscoach van het Nederlands Elftal in de zomer van 2012 zonder werk. Van Marwijk legde de afgelopen periode al meerdere aanbiedingen naast zich neer omdat hij hoopt op een mooi aanbod uit Engeland of Duitsland.

Hamburger SV heeft een enorme potentie maar is al enkele jaren het spoor bijster. Afgelopen weekend werd met 6-2 verloren van Borussia Dortmund. Hamburger SV loopte de afgelopen periode wel vaker tegen dit soort verliespartijen aan. De nieuwe coach moet de Noord-Duitsers weer fris elan bezorgen. Rafael van der Vaart zal de komst van Van Marwijk verwelkomen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!