Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Toivonen aast met PSV op revanche


20 september 2013 - PSV ging donderdagavond in de Europa League verrassend op eigen veld onderuit tegen het Bulgaarse Ludogorets (0-2). Als het aan Ola Toivonen, die eindelijk weer eens een basisplaats ligt, volgt zondag de sportieve revanche. Zondag komt namelijk Ajax op bezoek in het Philips Stadion.

Toivonen in De Telegraaf: "Ik heb hier lang naar uit gekeken. Het was tweeënhalve maand geleden, dat ik nog eens mocht starten. Dat was in de voorbereiding. Het was leuk om terug op het veld te zijn, maar de wedstrijd was helemaal niet goed. Fysiek was het lastig voor me. Qua wedstrijdritme en conditie kon ik niet brengen, wat ik normaal kan brengen."

De Zweeds international vervolgt: "We willen dit wegwerken. We zullen extra gemotiveerd zijn na enkele mindere resultaten op rij. Het zijn altijd mooie wedstrijden tegen Ajax in een goede atmosfeer met supporters, die gek doen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!