Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Marwijk aan de slag in Hamburg


22 september 2013 - Bert van Marwijk keert terug als coach in het betaald voetbal. Hamburger SV staat op het punt om Van Marwijk voor twee seizoenen met een optie op nog een jaar vast te leggen. Van Marwijk moet HSV weer naar de top van de Bundesliga brengen.

De 61-jarige Van Marwijk volgt in Noord-Duitsland de vorige week ontslagen Thorsten Fink op. Hiermee komt er opnieuw een Nederlander voor de selectie van HSV. In 6 jaar tijd is het al de vierde Nederlandse coach. Eerder waren Huub Stevens, Martin Jol en Ricardo Moniz al coach in Hamburg.

Bert van Marwijk was eerder coach van Feyenoord en Borussia Dortmund. Tussen 2008 en 2012 was Van Marwijk bondscoach van het Nederlands Elftal. Na het teleurstellend verlopen Euro 2012 besloot Van Marwijk op te stappen. De afgelopen periode wachtte Van Marwijk op het juiste aanbod. Die kwam uiteindelijk uit Hamburg.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!