Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Marwijk dinsdag naar Hamburg


23 september 2013 - Bert van Marwijk kondigde zijn aanstelling bij Hamburger SV al enkele dagen geleden aan, officieel is het nog altijd niet rond. Van Marwijk moet nog eventjes geduld hebben en verwacht dat het snel rondkomt.

'In Duitsland moet elke contract boven een bepaald bedrag worden gesigneerd door de raad van toezicht. Deze mensen komen maar eens in de zoveel tijd bij elkaar, dus dat is nog niet gebeurd. Als ik dit geweten had, had ik achteraf nog wel 1 of 2 dagen gewacht met het naar buiten brengen van het nieuws. Maar het was mondeling rond en dan is het voor mij klaar', zei Van Marwijk zondag in NOS-programma Studio Voetbal.

Van Marwijk gaat er niet van uit dat de deal nog afketst: 'Dat is de afgelopen 20 jaar niet gebeurd. Ik ga er in de loop van dinsdag heen.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!