Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook FC Twente wil in zee met Doyen


23 september 2013 - In navolging van PSV wil ook FC Twente nauw gaan samenwerken met investeringsmaatschappij Doyen Sports Group, dat meldt Voetbal International. FC Twente en het in Malta gevestigde bureau zijn in gesprek om een deel van de transferrechten van een viertal spelers bij Doyen onder te brengen.

Volgens Voetbal International gaat het hierbij om Luc Castaignos (20), Shadrach Eghan (19), Kyle Ebecilio (19) en Bilal Ould-Chikh (16). Bij toekomstige transfers van het viertal zal Doyen gaan meedelen in de opbrengsten tegen een vastgesteld percentage. In ruil hiervoor krijgt FC Twente nu al enkele miljoenen terwijl het ook wordt opgenomen in het netwerk van Doyen.

Voorzitter Joop Munsterman en commissaris Aldo van der Laan spraken eerder al met Nelio Lucas, de Portugese directeur van Doyen. Dat was in augustus in Eindhoven. Twee weken geleden kwam een delegatie van Doyen op bezoek in Enschede om FC Twente - PSV te bekijken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!