Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Cillissen moet Vermeer vervangen'


24 september 2013 - Piet Schrijvers, voormalig doelman van Ajax en het Nederlands Elftal, heeft in De Telegraaf zijn voorkeur uitgesproken voor Jasper Cillissen. Schrijvers ziet het niet langer zitten in Vermeer.

Blunders van Vermeer hebben er toe geleid dat Ajax dit seizoen al een aantal malen punten morste. Elke hoge bal lijkt gevaarlijk omdat Vermeer zo onzeker overkomt. Schrijvers (46 caps) in De Telegraaf: "Cillessen is een betere keeper dan Vermeer, maar dat zeg ik al heel lang."

"Als Kenneth bij een hoge bal de fout in gaat, wordt hij daarna onzeker", aldus Schrijver in De Telegraaf. "Daarnaast vind ik zijn voortzetting heel zwak. Als hij de bal krijgt, wacht hij eerst, speelt hem dan naar Ricardo van Rhijn of Daley Blind, die de bal dan vaak terugspelen. En dan geeft Vermeer alsnog een slinger naar voren. Cillessen zoekt juist gelijk de diepte."

"Dat Vermeer zo'n goed meevoetballende keeper is, geloof ik wel hoor. Een doelman staat er in mijn optiek om ballen tegen te houden. Daarin is Cillessen gewoon beter. Ik denk ook dat, wanneer hij eerste keeper van Ajax wordt, hij ook de vaste doelman van het Nederlands Elftal gaat worden."

Schrijvers besluit: "Als Cillessen woensdag tegen FC Volendam goed keept, kan Frank de Boer niet meer om hem heen. Jammer voor Vermeer, maar dat heeft hij aan zichzelf te wijten. De laatste weken heeft hij bijna elke wedstrijd een blunder gemaakt. Dit is het moment om te wisselen.”

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!