Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Katwijk pleit voor nieuwe opzet


24 september 2013 - Algeheel amateurkampioen en Supercupwinnaar bij de amateurs VV Katwijk weigerde deze zomer de overstap te maken naar de Jupiler League. De club komt nu zelfs met een voorstel voor een complete hervorming van het voetbal in Nederland.

In de aanloop naar het bekertreffen met SC Cambuur kwam Katwijk uitgebreid aan het woord in de media. Trainer Cees Bruinink stelt nu dat de KNVB eens goed moet gaan kijken naar de opzet van de Regionalliga's in Duitsland. In Nederland zouden de Jupiler League, Topklasse Zaterdag en Topklasse Zondag tot drie regionale divisies moeten worden omgeturnd.

Niet de toelating van beloftenteams maar affiches met regionale duels zullen de attractiviteit en uiteindelijk het niveau van het voetbal doen vergroten.
"Ik denk echt dat de KNVB er goed aan zou doen om daar eens serieus naar te kijken", zegt Katwijk-trainer Cees Bruinink in gesprek met De Telegraaf.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!