Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Marwijk heeft zin in Hamburg


24 september 2013 - Bert van Marwijk start morgen met zijn werkzaamheden bij HSV. De Duitse club staat te boek als een slapende reus maar zal toch heel erg snel gewekt moeten worden. De Noord-Duitsers zijn terug te vinden op de zestiende plaats in de Bundesliga.

"We moeten zo snel mogelijk onderin zien weg te komen”, aldus Bert van Marwijk in gesprek met de NOS. "De ploeg is momenteel heel onzeker. Ze spelen niet goed en ze krijgen te veel goals tegen. Aan mij de taak om er wat meer structuur in te brengen en duidelijkheid te verschaffen hoe je wilt spelen. Het is voor mij een geweldige uitdaging om juist nu bij de club aan de slag te gaan."

Volgens Van Marwijk past HSV na een afwezigheid van twee seizoenen als coach perfect bij hem. "Het is een heel grote club, in een heel mooie stad, in een geweldige competitie. Alleen de sportieve situatie past nu nog niet. HSV heeft normaal gesproken altijd een plaats bij de eerste zes als doelstelling. Maar ik vind het niet erg om de moeilijke weg te kiezen."

Bert van Marwijk zit vandaag nog niet op de bank in de strijd om de DFB Pokal. In de eigen Imtech Arena ontvangt HSV vanavond Greuther Furth.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!