Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Almere City, Helmond en Willem II out


24 september 2013 - De strijd om de KNVB Beker staat altijd garant voor verrassing. Ook vandaag moesten een aantal profclubs het onderspit delven tegen de underdog. Zo zit het bekertoernooi er na vanavond al weer op voor Almere City, Helmond Sport en Willem II.

Capelle ontsnapt en wint van Almere City
Capelle zorgde voor de eerste stunt van de avond. De Zaterdag Topklasser schakelde vanavond Almere City na verlenging uit. Capelle ontsnapte daarmee. Tot tweemaal toe ontging scheidsrechter Boot een handsbal van een speler van Capelle in de eigen zestien. Marvin Strik tekende vlak voor het einde van de verlenging voor de enige treffer van de avond.

IJsselmeervogels knokt zich terug
Lange tijd leek de rode zijde van Spakenburg op eigen veld het onderspit te moeten delven tegen Helmond Sport. Er stond een 0-2 stand in het voordeel van Helmdn Sport op het bord. Toch ging IJsselmeervogels na verlenging door naar de derde ronde. Dave Nieksen leek lange tijd met twee goals voor rust namens Helmond Sport matchwinner te worden. Vlak voor het einde van het duel trokken Nick Kuipers en Mark Rutgers de stand gelijk. Thomas Verheijdt maakte in de verlenging met een schitterende lob de winnende goal.

Ook Excelsior '31 gaat door
Ook voor Willem II zit het bekertoernooi er op. In Rijssen opende Ruud Boymans namens de Tilburgers nog wel de score maar daarna was het Excelsior '31 dat twee keer scoorde. In de reguliere speeltijd was het John Lubbers, in de verlenging scoorde Hakim Ezafzafi.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!