Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Utrecht geeft Antonio een nieuwe kans


25 september 2013 - FC Utrecht is bereid Geraldo Alberto Antonio een nieuwe kans in het betaald voetbal te geven, zo meldt het Algemeen Dagblad. Tijdens het oefenduel tussen Jong FC Utrecht en Jong NAC Breda was de speler een opvallende naam op het wedstrijdformulier.

Vorige week zette PSV de speler, die zijn wedstrijd voornamelijk bij Jong PSV in de Jupiler League afwerkte, op straat. Aanleiding was herhaaldelijk wangedrag van de aanvaller waarmee PSV niet geassocieerd mee wil worden. De negentienjarige Antonio kwam onder meer in opspraak door gedrag op social media. Nu is het FC Utrecht dat mogelijk met Antonio in zee gaat, hij is namelijk in de Domstad op proef.

FC Utrecht geeft Antonio, die door PSV eerder werd weggeplukt uit de opleiding van AZ, nu een nieuwe kans. Het is niet de eerste keer dat FC Utrecht een speler een tweede kans kreeg. Eerder gebeurde hetzelfde bij Vito Wormgoor (ontslagen bij Ajax) en Jacob Lensky (contract ontbonden bij Feyenoord vanwege psychische klachten).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!