Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Frank de Boer volgt discussie niet


25 september 2013 - De keepersdiscussie bij Ajax houdt de gemoederen nu al een aantal dagen bezig. Vanavond zullen alle ogen in de Amsterdam ArenA gericht zijn op Jasper Cillissen. Bij bekerduels keept namelijk de reservedoelman en tot dusver is dat Cillissen.

Aan de andere kant kan het bekerduel tegen FC Volendam ook worden gezien als de generale repetitie. Kenneth Vermeer ging dit seizoen al meerdere malen opzichtig in de fout terwijl Cillissen al langere tijd nadrukkelijk op de deur klopt. Trainer Frank de Boer kan al bijna niet meer om Cillissen heen maar weet ook dat hij aan kapitaalvernietiging doet door Vermeer nu te laten vallen.

Frank de Boer op de website van Ajax: 'Ik volg die hele discussie niet omdat ik er niets mee kan. Over dergelijke zaken heb ik altijd een discussie met de overige leden van de technische staf. Ook de keeperstrainer hoort daarbij. Verder heb ik geen andere meningen nodig.'

Vast staat in ieder geval dat Ajax vandaag niet in haar sterkste opstelling zal aantreden tegen FC Volendam. Zo gunt Frank de Boer rust aan Kolbeinn Sigthórsson, Bojan Krkic en Nicolai Boilesen. Lesly de Sa, Tobias Sana en Ruben Ligeon krijgen zodoende een plaatsje in de wedstrijdselectie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!