Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Cillissen vervangt Kenneth Vermeer'


27 september 2013 - Jasper Cillissen wordt de nieuwe eerste doelman van Ajax. Volgens De Telegraaf heeft Ajax-coach Frank de Boer er voor gekozen om Kenneth Vermeer te passeren. Cillissen keept zodoende zaterdagavond bij Ajax - Go Ahead Eagles.

Kenneth Vermeer ging dit seizoen al een aantal malen opzichtig in de fout. Dat komt de 27-jarige doelman nu duur te staan. Niet alleen neemt de 24-jarige Cillissen diens plaats over onder de lat, ook lijkt Vermeer hierdoor het WK in Brazilië te kunnen vergeten. Tegelijkertijd doet Ajax aan kapitaalsvernietiging, welke club wil nu miljoenen neer tellen voor de reservekeeper van Ajax.

Cillissen wist nog van niets maar hoopt wel. 'Ik heb het gevoel dat ik dichter bij een basisplaats ben dan ooit. Natuurlijk ben ik er klaar voor, anders was ik hier niet naar toegekomen. Ik hoop dat de trainer mij ook klaar acht om er te staan,' stelt Cillessen in gesprek met het Algemeen Dagblad. De doelman kent de discussie. 'Die krijg ik elk seizoen, ik ben het gewend.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!