Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Frank de Boer: Cillissen eerste keeper


27 september 2013 - Kenneth Vermeer is niet langer de eerste doelman van Ajax. De 24-jarige Jasper Cillissen zal komende zaterdag in het thuisduel tegen Go Ahead Eagles op doel beginnen. Dat heeft trainer Frank de Boer in zijn wekelijkse perspraatje aangekondigd.

De Boer vandaag over het duel van zaterdagavond 20.45 uur: "Vermeer start niet zaterdag, heb ik hem verteld. Op dit moment ben ik niet tevreden over zijn prestaties en er staat iemand achter die ook veel kwaliteit heeft."

"We hebben twee hele goede keepers. Ik heb nu het gevoel: het is tijd voor Jasper", aldus De Boer. "Hoe Vermeer reageerde? Hij stond niet te springen, maar was vrij rustig. Ik denk dat dit het beste is voor het team op dit moment. Daar baseer ik mijn beslissing op. In onze selectie zitten veel jongens dicht op elkaar en dat geldt ook voor de keepers. Daarom valt de keuze nu op Jasper."

"Dit is niet een besluit op basis van één wedstrijd genomen", vervolgt De Boer. "Ik vind dat hij de laatste tijd in mindere vorm is. Dat vinden wij als hele technische staf. Als de ander wél goed in vorm is, kies ik voor diegene. Over een paar weken kan het andersom zijn, dat weet je niet, al willen we niet snel gaan veranderen. Het is niet zo dat Jasper er bij de eerste de beste ketser naast komt te staan."

Cillissen krijgt daarmee eindelijk zijn basisplaats in Amsterdam. "Hij zal blij zijn", denkt De Boer. "Daarvoor is hij naar Ajax gekomen. Maar wij zijn blij met alle keepers. In het verleden is gebleken dat je drie goede keepers nodig hebt."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!