Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ en Verbeek uit elkaar


29 september 2013 - Gertjan Verbeek is niet langer trainer van AZ. Op de website van AZ wordt het volgende gemeld: "Op basis van een gebrek aan chemie tussen spelersgroep en hoofdtrainer en een gebrek aan vertrouwen, zien directie en Raad van Commissarissen geen basis meer voor verdere samenwerking."

Verbeek was sinds 2010 werkzaam in Alkmaar. Elk seizoen kwalificeerde hij zich voor de Europa League maar het absolute pronkstok was toch wel de bekerwinst vorig seizoen. Dat was toch wel opvallend omdat elke zomer de beste spelers weer uit het AFAS-Stadion vertrokken. Afgelopen zomer was het de beurt aan Jozy Altidore en Adam Maher.

De 51-jarige oefenmeester had in Alkmaar nog een contract tot de zomer van 2015. Eerder was Verbeek werkzaam bij Heracles Almelo, SC Heerenveen en Feyenoord. AZ staat momenteel vierde in de Eredivisie, later vandaag volgt een persconferentie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!