Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Verzwegen training kost De Vrij band


1 oktober 2013 - Stefan de Vrij heeft buiten medeweten van Feyenoord getraind. Het lijkt de belangrijkste oorzaak van het afnemen van zijn aanvoerdersband te zijn. Afgelopen zondag was tegen ADO Den Haag Graziano Pelle de captain van de Rotterdammers.

'Het klopt dat Stefan voor zichzelf traint, ik ga dat niet ontkennen. Op zich is dat goed bedoeld, hij wil beter worden, maar dan moet hij dat wel zeggen. Hij mag ermee doorgaan zo lang het kan en in overleg gaat met Feyenoord en gebeurt dat niet, zal ik het hem gewoon verbieden. Zo simpel is het.'

'Ik wil weten wat de spelers van Feyenoord buiten de deur doen', zegt trainer Ronald Koeman op Feyenoord.nl. 'Het kan niet zo zijn dat ze op onze vrije dag krachttraining doen en een dag later op de club wéér zo'n programma afwerken. Rust is ook trainen'.

'Ik heb eigenlijk niet de behoefte er te veel over te zeggen', zo vervolgt Koeman. 'Want hoe meer ik dat doe, hoe negatiever dat kan worden uitgelegd ten opzichte van De Vrij.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!