Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax moet vanavond winnen


1 oktober 2013 - Ajax moet vanavond winnen van AC Milan om uitzicht te blijven houden op de tweede plaats in de groepsfase van de Champions League. Lukt dat niet dan volgt een strijd met Celtic om een derde plaats.

Ajax moet het vanavond in die opdracht doen zonder de geblesseerde Bojan Krkic en Thulani Serero. Aan de kant van AC Milan zijn sterkhouders als Stephan El Shaarawy en Kaka vanwege een blessure afwezig. Sterspeler Mario Balotelli is na een schorsing in de Serie A wel gewoon van de partij.

Meest opvallende namen aan de kant van AC Milan zijn echter de geboren Amsterdammers Urby Emanuelson en Nigel de Jong. Beide spelers doorliepen de jeugdopleiding van Ajax. Ajax opende de Champions League eerder met een kansloze 4-0 nederlaag tegen FC Barcelona. AC Milan won juist in de slotfase van Celtic (2-0).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!