Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Gaal roept Fer en Verhaegh op


7 oktober 2013 - Na Jonathan de Guzman heeft ook Stijn Schaars zich bij bondscoach Louis van Gaal afgemeld voor de aanstaande interlands tegen Hongarije en Turkije. Leroy Fer (Norwich City) is al vervanger opgeroepen.

De Guzman (Swansea City) kampte al enige tijd met liesklachten, Schaars (PSV) heeft juist last van zijn knie. Het deed Louis van Gaal besluiten om Leroy Fer weer bij zijn selectie te halen. Dertien maanden geleden gebeurde dat voor het laatst, toen Oranje het in de Amsterdam ArenA opnam tegen Turkije (2-0 winst).

Gregory van der Wiel (Paris Saint Germain) meldde zich aanvankelijk wel bij Oranje maar moest uiteindelijk vanwege knieklachten weer terug naar Parijs. Van Gaal heeft Paul Verhaegh (Augsburg) als vervanger opgeroepen. Verhaegh moet samen met Van der Wiel en mogelijk Van Rhijn gaan uitmaken wie achter Daryl Janmaat naar Brazilië mag afreizen.

De selectie van het Nederlandse Elftal verzamelde zich vanmiddag in Huis ter Duin in Noordwijk. Aanstaande vrijdag (11 oktober) staat in de Amsterdam ArenA het treffen met Hongarije (11 oktober) op het programma. Op 15 oktober speelt Oranje in en tegen Turkije.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!