Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bakkali kiest voor Rode Duivels


7 oktober 2013 - Na maanden van speculatie heeft Zakaria Bakkali (PSV) besloten om voor een interlandloopbaan bij de Belgische Rode Duivels te gaan. De vleugelspeler had ook voor Marokko kunnen uitkomen.

Bakkali besloot vandaag aan alle speculaties een einde te maken door een persconferentie te beleggen. De buitenspeler maakte eerder dit seizoen zijn debuut bij PSV en viel met zijn frivole spel direct op bij de bondscoaches van BelgiŽ en Marokko. Er is nu een sportieve keuze gemaakt voor zijn geboorteland.

"Dit is een keuze van het hart. Het was een logische, maar geen makkelijke keuze. Ik heb veel met mijn familie gepraat en heb een week geleden de knoop doorgehakt. De Marokkaanse federatie heeft geen druk op me gelegd. Dit is een persoonlijke keuze. Ik ben blij met mijn keuze voor BelgiŽ. Ik doorliep alle jeugdreeksen van de Belgische nationale ploegen en de A-selectie is een uitstekende groep."

Zekerheid is er voor de talentvolle buitenspeler allerminst: "Ik heb in ieder geval geen enkele belofte gekregen van bondscoach Marc Wilmots, het is nu aan mij om mezelf te bewijzen. Dat het misschien wat tijd kostte voor de beslissing viel, vind ik niet onlogisch. Niet vergeten dat ik amper zeventien ben en dat alles heel snel gegaan is voor mij."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!