Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje moet hopen op verlies Rode Duivels of Uruguay


9 oktober 2013 - Is Oranje groepshoofd op het WK volgend jaar in Brazilie? Dat wordt de grootse uitdaging van bondscoach Louis van Gaal en zijn mannen in de interlands tegen Hongarije en Turkije. Er zal twee keer gewonnen moeten worden en tegelijkertijd hoopt men op een misstap van een van de concurrenten.

Nederland is dus afhankelijk van anderen. Uruguay en België gelden als de grootste concurrenten in de strijd om groepshoofd te zijn bij de WK-loting op 6 december in Brazilië. Spanje, Italië, Duitsland, Argentinië, Brazilië (automatisch groepshoofd) en Colombia zijn eigenlijk niet meer te achterhalen.

Een uitglijder van België en / of Uruguay is echter niet ondenkbaar, beide landen hebben zware wedsrijden voor de boeg. Zo moet België vrijdag op bezoek in Kroatië, vervolgens speelt men thuis tegen Wales. Een puntje is voldoende voor kwalificatie voor het WK, een verliespartij speelt Oranje mits het zelf wint juist in de kaart. Uruguay moet juist op zoek bij Ecuador.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!