Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje al jaren ijzersterk in WK-kwalificatie


16 oktober 2013 - Oranje is al jarenlang ijzersterk in de kwalificatiereeks richting een Wereldkampioenschap. Net als bij de toernooien in 2006 en 2010 blijft Oranje ook in de kwalificatiereeks van 2014 ongeslagen.

Gisteren sloot Oranje de kwalificatiereeks richting 'Brazilië 2014' af met een 0-2 overwinning in en tegen Turkije. De laatste nederlaag uit de WK-kwalificatie dateert al weer van 1 september 2001 toen Oranje op Lansdowne Road in Dublin met 1-0 van Ierland verloor. Die nederlaag maakte toentertijd een einde aan de kans op deelname aan het WK 2002 in Japan en Zuid Korea.

In de kwalificatie richting Brazilië liep Oranje slecht eenmaal averij op. Op bezoek bij Estland werd door de mannen van bondscoach Louis van Gaal met 2-2 gelijk gespeeld. Ondanks die schitterende resultaten slaagde Oranje er niet in bij de loting in december groepshoofd te worden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!