Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap in zwaar weer


17 oktober 2013 - De Graafschap zit financieel in bijzonder zwaar weer. De Superboeren daalden twee jaar geleden af naar de Jupiler League en stevenen momenteel af op een begrotingstekort van een miljoen euro.

Voorzitter Henk Zweers heeft in Dagblad De Gelderlander de noodklok geluid. Zweers: "Het voortbestaan van de club is in gevaar." De Graafschap kampt al zeven jaar met een negatief eigen vermogen, positieve cijfers werden er in die tijd niet geschreven.

De afgelopen jaren stonden op de Vijverberg al in het teken van saneren. Ook de komende jaren zal dat het geval zijn. Zweers vervolgt: "Vooral de sponsoring is teruggelopen en het aantal seizoenkaarthouders ook. Als er niets gebeurt en de Achterhoek niet gezamenlijk achter De Graafschap gaat staan, is het de vraag hoe lang dit nog verder kan."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!