Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Portugal - Zweden in playoffs


21 oktober 2013 - Er is in Zurich geloot voor de playoff rondes voor het Wereldkampioenschap. De absolute topper is Portugal - Zweden, een strijd die veel meer is dan alleen Cristiano Ronaldo versus Zlatan Ibrahimovic.

Welke vier landen pakte de laatste Europese tickets naar het Wereldkampioenschap dat volgend jaar zomer in Brazilie worden gespeeld. Zweden of Portugal zal er in ieder geval niet bij zijn, een van deze twee Europese toplanden zal het toernooi op televisie moeten bekijken. In de selectie van Zweden zullen sowieso Kristoffer Nordfeldt (SC Heerenveen) en het PSV-duo Ola Tovionen en Oskar Hiljemark hun opwachting maken.

Ook de wedstrijd IJsland - Kroatië kent een Nederlands randje. Onder andere de IJslandse internationals Kolbeinn Sigthorsson (Ajax), Johann Berg Gudmundsson (AZ), Alfred Finnbogasson (SC Heerenveen) en Victor Palsson (NEC) spelen in de Eredivisie.

De wedstrijden
Portugal - Zweden
Oekraïne - Frankrijk
Griekenland - Roemenië
IJsland - Kroatië

De wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 15 en dinsddag 19 november. Oranje speelt in diezelfde periode overigens duels tegen Japan (in Genk) en Colombia (Amsterdam ArenA).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!