Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Spel rond Werner Hahn begonnen


21 oktober 2013 - De clubs staan in de rij voor Werner Hahn. De 21-jarige doelman van FC Dordrecht en Jong Oranje zou onder andere belangstelling hebben getrokken van Feyenoord en de Schotse topclub Celtic.

Hahn is geboren in Rotterdam. Via de jeugdopleiding van Sparta zou hij uiteindelijk uitkomen bij de jeugd van Ajax. Nu komt het mogelijk tot een overstap naar Feyenoord. De 1.98 meter lange Hahn is erg interessant omdat hij een aflopende verbintenis heeft bij FC Dordrecht en daarmee komende zomer transfervrij is.

Feyenoord zou de onderhandelingen deze week al willen open. 'Ik ga niet op namen in', aldus technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord tegenover het Algemeen Dagblad. Ronald Koeman ontkent zelfs in alle toonaarden. 'Dat klopt niet, daar is totaal geen sprake van.' Ondanks die berichten baseren het Algemeen Dagblad en De Telegraaf zich op bronnen rondom Feyenoord en FC Dordrecht dat Hahn wel degelijk in beeld is in De Kuip.

Zaakwaarnemer Revien Kanhai van Forza Sports Group: 'Er is door veel clubs interesse getoond, dat klopt. Maar berichtgeving over een overeenkomst is te prematuur.' Hahn was zelf een stuk openhartiger tegenover NOS: 'Dat is niet meer dan logisch, want ik ben lekker bezig. Ik heb ook gelezen dat zelfs Celtic mij zou volgen, maar van die club heb ik niets gehoord.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!