Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Verbeek aan de slag in Bundesliga'


21 oktober 2013 - Gertjan Verbeek gaat aan de slag in de Bundesliga. Volgens lokale Duitse media staat FC Nurnberg op het punt de oefenmeester aan te stellen. Morgenvroeg zal Verbeek al zijn eerste training gaan leiden.

De 51-jarige Verbeek tekent in Zuid-Duitsland een contract tot de zomer van 2016. Volgens Bild mag Verbeek een eigen assistent meenemen, de naam hiervan is nog onbekend. Naast een eigen assistent zal ook publiekslieveling Marek Mintal tot de technische staf behoren.

FC Nurnberg is momenteel terug te vinden op de zestiende plaats in de Bundesliga. De club ontsloeg vanwege teleurstellende resultaten eerder Michael Wiesinger. Aanvankelijk was de bondscoach van Oostenrijk, Marcel Koller, topkandidaat maar FC Nurnberg wist geen akkoord te bereiken. Eind vorige maand werd Verbeek bij AZ ontslagen na gebrek aan vertrouwen in de spelersgroep.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!