Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Verbeek officieel gepresenteerd


22 oktober 2013 - Gertjan Verbeek werd vandaag officieel voorgesteld door FC Nurnberg aan pers en publiek. Twee weken geleden zette FC Nurnberg nog Michael Wiesinger op straat terwijl Verbeek juist het veld moest ruimen bij AZ in Alkmaar.

Voor Verbeek lag in Duitsland een contract klaar tot de zomer van 2015. Volgens de clubleiding van de nummer zestien van de Bundesliga is Verbeek die zich bewezen heeft in Nederland voor de korte en middellange termijn gehaald. Verbeek neemt Raymond Libregts als assistent mee.

Verbeek op de persconferentie: "Ik heb vandaag overleg gehad met de technische staf en nu gaat de focus op de wedstrijd tegen VfB Stuttgart. De bedoeling is weg te komen van de onderste plaatsen in de competitie. Ik heb natuurlijk zelf enkele ideeën, maar het gaat erom wat de kwaliteiten van de spelers zijn. In Nederland zei men direct dat dit een ganz toller Verein is. Ik ga Duitse les nemen, om het beter te spreken. Ik hoop dat het snel beter wordt."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!