Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koeman: Feyenoord of Oranje


23 oktober 2013 - Er zijn voor komend seizoen voor Ronald Koeman maar twee opties waar hij over wil nadenken: een langer verblijf bij Feyenoord of Louis van Gaal opvolgen als bondscoach van het Nederlands Elftal. Alternatieven sluit Koeman op dit moment uit.

'Contractueel was al duidelijk dat wij in januari rond de tafel gaan zitten', zegt Albers van Players United in het Algemeen Dagblad. 'Maar Feyenoord laat nu al weten de samenwerking graag te continueren. Ronald heeft altijd aangegeven graag bondscoach te willen worden. En bij Feyenoord heeft hij het naar zijn zin, ook al omdat hij met een geweldig team werkt. Als de KNVB komt, en dat is nog steeds niet gebeurd, moet hij kiezen.'

Een buitenlandse club hoeft niet bij Koeman aan te kloppen tenzij het om de absolute Europese top zal gaan. Dat gaat vermoedelijk niet gebeuren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!