Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Everton aast nog steeds op Martins Indi


24 oktober 2013 - Everton wil in januari wanneer de internationale transfermarkt heropent een nieuwe poging wagen voor Bruno Martins Indi. Zo meldt De Telegraaf. Op 31 augustus, de slotdag van de transfermarkt, was Everton ook al dichtbij een transfer.

Everton wilde de 21-jarige Martins Indi graag in augustus al naar de Engelse havenstad Liverpool halen. Hiervoor was het wel afhankelijk van de verkoop van de Belgisch international Marouane Fellaini naar Manchester United. Die transfer kwam echter pas op het allerlaatste moment rond zodat Everton geen tijd meer had om Martins Indi aan te trekken.

Trainer Roberto Martinez is nog altijd een groot voorstander van de komst van Martins Indi. De scouts zijn nog altijd tevreden en Everton heeft door het vertrek van Fellaini de cash om ook iets te gaan doen. De Telegraaf vraagt zich wel af of Feyenoord haar verdediger in januari wil gaan als het tot de titelkandidaten in de Eredivisie behoort.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!