Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cocu wil Narsingh speelminuten geven


24 oktober 2013 - PSV hoopt vandaag in de Europa League goede zaken te doen. Het gaat op bezoek bij een zwalkend Dinamo Zagreb. De Kroatische topploeg ontsloeg twee dagen geleden haar trainer terwijl de wedstrijd van vanavond in een leeg stadion wordt afgewerkt vanwege een eerder opgelegde straf door de UEFA.

Het spookduel is in meerdere opzichten dan ook vreemd. PSV hoopt daar nu optimaal van te kunnen profiteren. Zelfs Luciano Narsingh die de afgelopen maanden buitenspel stond vanwege een zware knieblessure mag hopen op speelminuten. Cocu nam Narsingh alvast op in zijn wedstrijdselectie. De oefenmeester in gesprek met het Algemeen Dagblad: 'Hij is meegegaan met het elftal, dat houdt in dat hij fit en inzetbaar is.'

'Ik ga er niet vanuit dat ik ga starten, maar ik hoop dat ik na zo'n lange tijd minuten mag maken,' gaf Narsingh zelf te kennen in het Algemeen Dagblad. 'Dat ik na tien maanden weer bij de selectie zit, zie ik als een beloning.' Narsingh speelde de afgelopen periode al een aantal potjes met Jong PSV in de Jupiler League.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!