Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Evander Sno sluit opnieuw aan bij RKC


28 oktober 2013 - Evander Sno krijgt bij RKC Waalwijk een nieuwe kans in de Eredivisie. De 26-jarige middenvelder zat zonder club nadat vorig seizoen zijn doorlopende contract bij NEC werd ontbonden.

In het seizoen 2011-2012 speelde Sno ook al in Waalwijk. Sno maakte indruk en trok de belangstelling van een groot aantal clubs. Uiteindelijk viel de keuze op NEC maar daar werd al snel duidelijk dat hij niet goed door een deur kon met toenmalig trainer Alex Pastoor. Uiteindelijk werd besloten om een einde te maken in de nog prille samenwerking.

Deze zomer leek de oud-speler van onder andere Celtic en Ajax weer aan te sluiten bij RKC Waalwijk. Sno was afgelopen zomer al een aantal weken op proef toen hij besloot een stageperiode aan te gaan bij FC Twente. Dat was tegen het zere been van trainer Erwin Koeman. Nadat een overgang naar Enschede er niet in zat zocht Sno tevergeefs naar andere opties. Uiteindelijk zou hij weer aankloppen bij RKC Waalwijk en wist hij trainer Koeman te overtuigen.

“Ik voel me topfit en ben er trots op mij opnieuw speler van RKC Waalwijk te mogen noemen", zegt Sno op de website van de Brabanders. "Heel Nederland heeft in het seizoen 2011/2012 denk ik kunnen zien dat Sno en RKC WAALWIJK een goede combinatie zijn. Ik ga ook dit seizoen alles geven voor RKC Waalwijk en de fans."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!