Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV beboet Adam Maher om retweet


28 oktober 2013 - Adam Maher heeft van de clubleiding van PSV een boete gekregen. Aanleiding is een retweet van een fan over Ola Toivonen op Twitter.

Een fan twitterde 'Waarom weer die Toivonen op 10? Die eikel tekent niet eens bij! Geef Adam Maher toch eens een kans op 10!'. Adam Maher reageerde hierop door dit bericht te retweeten. Niet veel later verwijderde hij dat bericht al weer maar het leed was al geschied.

De twintigjarige Maher bood vandaag zijn excuses aan de technische staf en zijn ploeggenoten aan. Dit foutje koste hem echter sowieso een geldboete. Voor de clubleiding van PSV is daarmee de zaak afgedaan. Maher zat gisteren tijdens Roda JC - PSV de volle negentig minuten op de bank.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!