Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ola Toivonen moet opschieten


30 oktober 2013 - PSV heeft Ola Toivonen gemaand een beslissing te nemen over zijn toekomst. Mocht er niet snel duidelijkheid komen dan is PSV van plan de Zweeds international terug te zetten naar het tweede elftal. Deze zomer dreigde PSV hier al mee maar van die dreigementen kwam uiteindelijk niets uit.

PSV wil al een tijdje om de tafel met Ola Toivonen en diens zaakwaarnemer Mino Raiola. Keer op keer worden afspraken verzet en er zit dan ook geen schot in de onderhandelingen. PSV wil koste wat kost voorkomen dat Toivonen volgend jaar zomer transfervrij de deur uitloopt. Om die reden is het ook bereid het contract met een seizoen te verlengen en een gelimiteerde transfersom in zijn contract op te nemen.

Trainer Philip Cocu in De Telegraaf: "Dat kan niet de bedoeling zijn." Cocu sluit niet uit dat het alsnog tot een verbanning naar het tweede elftal komt. "Ik heb nooit gezegd, dat dit definitief allemaal van de baan is. Alleen zijn we nu nog steeds in gesprek. Mocht het anders lopen, dan komt er ook weer een andere situatie. Dan moet ik gaan kijken naar het clubbelang."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!