Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax vindt talent op Jamaica


30 oktober 2013 - Ajax blijft buitenlandse talenten naar Amsterdam lokken. Na eerder onder andere Viktor Fischer, Lucas Andersen, Dejan Meleg, Stanislav Lobotka en Vaclav Cerny moet de Jamaicaanse aanvaller Leon Bailey (16) de volgende gaan worden.

Volgens De Telegraaf is er een mondeling akkoord over een contract voor drie siezoenen en is Ajax druk bezig het papierwerk in orde te krijgen. Bailey speelt momenteel op Jamaica voor de voetbalschool Phoenix All-stars. De afgelopen jaren liep hij onder andere stage bij Genk. Naast Genk probeerde ook Manchester City, Chelsea, Liverpool, Juventus, Manchester United en Standard Luik de razendsnelle aanvaller vast te leggen.

Dat lukte die clubs niet, Ajax nu dus wel. In België wordt de aanvaller vanwege zijn snelheid omschreven als een panter. Bailey kan op alle posities in de aanval uit de voeten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!