Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Basten sluit langer verblijf niet uit


31 oktober 2013 - Marco van Basten heeft een aflopende verbintenis bij SC Heerenveen. Een langer verblijf in Friesland sluit San Marco niet bij voorkeur uit. Haast heeft de voormalig stervoetballer van Ajax, AC Milan en het Nederlands Elftal echter niet.

"Aan Heerenveen-kant zullen ze moeten willen en ik aan mijn kant", aldus Van Basten in gesprek met De Telegraaf. "Is dat het geval, dan vind je elkaar. Zijn er ergens twijfels, dan wel of niet. Maar we zitten pas op een derde van de competitie. Daar is nog tijd genoeg voor."

Gaston Sporre, interim-directeur van Heerenveen, gaf eerder al te kennen Van Basten bij eventuele opvolgers aan te zullen raden: "Hem betrekken in de positieve weg die we zijn ingeslagen, zou goed zijn."

SC Heerenveen is momenteel terug te vinden op een tiende plaats in de Eredivisie. De achterstand op koploper FC Twente is slechts vier punten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!